Menu
Το καλάθι σας

Ninja SL400EU Double Stack XL 9.5lt Double Basket 2470 watt Air Fryer Grey

Ninja SL400EU Double Stack XL 9.5lt Double Basket 2470 watt Air Fryer Grey
Οι παραδόσεις εντός Αθηνών των διαθέσιμων προϊόντων, γίνονται με συνεργαζόμενες μεταφορικές εταιρίες την επόμενη εργάσιμη ημέρα.
276,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 276,00€
  • Απόθεμα: Διαθέσιμο
  • Κωδικός: AB002811
Eπιλέξτε Klarna για τις αγορές σας και πληρώστε σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, εύκολα και γρήγορα!
Eπιλέξτε Klarna για τις αγορές σας και πληρώστε σε 3 άτοκες δόσεις, χωρίς πιστωτική κάρτα, εύκολα και γρήγορα!
Τώρα με την Klarna, μπορείτε να πληρώσετε σε 3 άτοκες δόσεις, με τη χρήση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, χωρίς καμία επιπλέον επιβάρυνση. Ισχύει για αγορές άνω των 35€.
Θέλετε να χωρέσετε μια διπλή φριτέζα αέρα στην κουζίνα σας, αλλά εξαντλείται ο χώρος στον πάγκο εργασίας; Παρουσιάζουμε το Ninja Double Stack XL 2-Drawer Air Fryer.

Αυτή η φριτέζα διπλού αέρα δεσπόζει πάνω από τα υπόλοιπα, με 2 κάθετα στοιβαγμένα συρτάρια που καταλαμβάνουν λιγότερο χώρο στον πάγκο εργασίας σας από τις παραδοσιακές φριτέζες αέρα 2 συρταριών δίπλα-δίπλα.

Τώρα μπορείτε να συνδυάσετε 6 λειτουργίες μαγειρέματος, χρόνους μαγειρέματος και θερμοκρασίες σε 2 ξεχωριστά ελεγχόμενα συρτάρια και να έχετε όλο το φαγητό σας έτοιμο ταυτόχρονα - ακόμη και σε μικρότερους χώρους κουζίνας!
30% πιο αδύνατο* χωρίς συμβιβασμούς στη χωρητικότητα:
Αυτή η φριτέζα αέρα διπλού συρταριού είναι ιδανική για μεγάλες οικογένειες και διασκεδαστική, τοποθετώντας ένα ολόκληρο ψητό κοτόπουλο 1.4 κιλών σε κάθε συρτάρι 4.75 λίτρων. Ιδανικό για τη διατροφή έως 8 ατόμων.

Με ύψος 38,5 εκατοστά, έχει σχεδιαστεί για να χωράει κάτω από ντουλάπια, ώστε να απολαμβάνετε καθαρούς πάγκους με λιγότερη ακαταστασία.

2x χωρητικότητα** με τεχνολογία Double Stack Air Fry:
Μαγειρέψτε σε 4 επίπεδα ταυτόχρονα για ομοιόμορφα τραγανά αποτελέσματα. Απλώς τοποθετήστε τις παρεχόμενες σχάρες στοιβαγμένων γευμάτων σε κάθε συρτάρι για να διπλασιάσετε την επιφάνεια μαγειρέματος.
 Ομοιόμορφο μαγείρεμα και τραγανό σε 4 επίπεδα: κάθε συρτάρι διαθέτει ξεχωριστή πηγή θερμότητας και πίσω ανεμιστήρα, παρέχοντας κυκλοφορία αέρα 360° για τραγανά αποτελέσματα. Στρώστε το φαγητό σας στα ράφια για μαγείρεμα πολλαπλών επιπέδων - ιδανικό για να φτιάξετε μπούτια κοτόπουλου με σπαράγγια, φιλέτα σολομού με νέες πατάτες, μπιφτέκια βοδινού με τηγανητές πατάτες ή μια επιλογή από φαγητό για πάρτι.

2 ανεξάρτητα ελεγχόμενα συρτάρια:
Συνδυάστε διαφορετικές λειτουργίες μαγειρέματος, χρόνους και θερμοκρασίες σε κάθε συρτάρι. Οι λειτουργίες SYNC διασφαλίζουν ότι και τα δύο συρτάρια ολοκληρώνουν το μαγείρεμα ταυτόχρονα - ώστε να μπορείτε να απολαύσετε φρεσκομαγειρεμένα πιάτα και συνοδευτικά μαζί, να σερβίρετε έναν μπουφέ πάρτι με όλα τα φρεσκομαγειρεμένα ή να καλύψετε εύκολα διαφορετικά γούστα και διατροφικές απαιτήσεις.
 Μαγειρεύοντας έως και 55% πιο γρήγορα από τους φούρνους με ανεμιστήρα***, μπορείτε να έχετε τα αγαπημένα της οικογένειας στο τραπέζι μέσα σε λίγα λεπτά. Μαγειρεύετε μόνο για τον εαυτό σας; Απλά μαγειρέψτε σε 1 συρτάρι για να φτιάξετε μικρότερες μερίδες. Κάθε συρτάρι περιλαμβάνει επίσης μια πιο τραγανή πλάκα για να βοηθήσει τον ζεστό αέρα να περιβάλλει το φαγητό σας και να το μαγειρέψει στην τελειότητα.

6 λειτουργίες μαγειρέματος:
Τηγανίστε στον αέρα τα αγαπημένα σας τρόφιμα χρησιμοποιώντας λίγο ή καθόλου λάδι - έως και 75% λιγότερο λίπος από τις παραδοσιακές μεθόδους τηγανίσματος****. Περισσότερο από μια φριτέζα αέρα, μπορείτε επίσης να ψήσετε, να ψήσετε, να αφυδατώσετε, να ξαναζεστάνετε και να μαγειρέψετε από κατεψυγμένο έως εξαιρετικά τραγανό με το Max Crisp.
Επιπλέον, το μαγείρεμα με αυτήν τη φριτέζα αέρα χρησιμοποιεί έως και 55% λιγότερη ενέργεια από έναν φούρνο† καθιστώντας το ενεργειακά αποδοτικό για λειτουργία.
 Εύκολο στη χρήση:
Ο κομψός πίνακας ελέγχου είναι τοποθετημένος στο πλάι για εύκολη πρόσβαση, οπότε είναι απλό να επιλέξετε τις επιθυμητές ρυθμίσεις σε κάθε συρτάρι.
Γνωρίζουμε ότι η ζωή είναι πολυάσχολη και γεμάτη περισπασμούς, οπότε οι φριτέζες αέρα Ninja σταματούν αυτόματα το μαγείρεμα όταν τελειώσει ο ψηφιακός χρονοδιακόπτης. Υπάρχει ένας οδηγός συνταγών που δημιουργήθηκε από σεφ στο κουτί, γεμάτος με ιδέες για να ξεκινήσετε και διαγράμματα μαγειρικής που θα σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη νέα συσκευή σας.

Εύκολος καθαρισμός:
Τα αντικολλητικά συρτάρια, οι πιο τραγανές πλάκες και οι συρμάτινες σχάρες είναι όλα ασφαλή στο πλυντήριο πιάτων και καθαρίζονται εύκολα.

Για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο, η Ninja προσφέρει δωρεάν εγγύηση 2 ετών κατά την εγγραφή (μόνο UK & ROI).

Μας αρέσει να ακούμε τι σκέφτονται οι πελάτες μας! Κάντε κύλιση για να δείτε πραγματικές κριτικές από άτομα που κατέχουν αυτήν τη φριτέζα διπλού αέρα Ninja.

Τρόποι Αποστολής

Εντός Αττικής

  • Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (ΕΛ.ΤΑ. Courier, Red Courier).
  • Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες μεταξύ 9.00πμ - 5.00μμ. Ειδοποιήστε τηλεφωνικά για την ώρα της παράδοσης η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης της εταιρείας ταχυμεταφορών όσο και την προτίμησή σας.


Εκτός Αττικής

  • Όλα τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω της συνεργαζόμενης εταιρίας ταχυμεταφορών (ΕΛ.ΤΑ. Courier, Red Courier).
  • Οι παραδόσεις γίνονται εργάσιμες ημέρες κατόπιν συνεννόησης. Ειδοποιήστε τηλεφωνικά για την ώρα της παράδοσης η οποία εξυπηρετεί τόσο το τμήμα διακίνησης της εταιρείας ταχυμεταφορών όσο και την προτίμησή σας.

Παράδοση Σάββατο

  • Παράδοση Σαββάτου γίνεται κατόπιν συνεννόησης πριν την αποστολή και επιβαρύνεται με το ποσό των 3,00€.

** Το κατάστημα ΔΕΝ πραγματοποιεί αποστολές εκτός Ελλάδος **


Τρόποι Πληρωμής



  • Παραλαβή από το κατάστημα
    Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε επιλέξει από το κατάστημά μας στο Θησείο (Νηλέως 9) καθημερινά Δευτέρα  έως Παρασκευή από 10,00 πμ έως 6:00 μμ,     Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει πρώτα να βεβαιωθείτε ότι η παραγγελία σας είναι έτοιμη για παραλαβή. Θα ενημερωθείτε είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω του αυτοματοποιημένου e-mail που θα λάβετε με την ένδειξη "Έτοιμη για παραλαβή".

    ** Οι κρατήσεις των προϊόντων για παραλαβή από το κατάστημα είναι αυθημερόν **

  • Αντικαταβολή 
    Τα προϊόντα έρχονται με τις συνεργαζόμενες εταιρείες ταχυμεταφορών (ΕΛ.ΤΑ. Courier, Red Courier) και εσείς πληρώνετε τοις μετρητοίς το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Δυνατότητα πληρωμής αντικαταβολής με κάρτα κατά την παραλαβή, μπορείτε να πραγματοποιήσετε μόνο εάν παραλάβετε από το κατάστημα της εταιρίας ταχυμεταφορών  (ΕΛ.ΤΑ. Courier, Red Courier) και εφόσον το κατάστημα διαθέτει τερματικό POS.
  • Πληρωμή με πιστωτική / χρεωστική κάρτα
    Μπορείτε να πραγματοποιήσετε την αγορά σας με χρήση πιστωτικής/χρεωστικής Visa/Mastercard μέσω ασφαλούς περιβάλλοντος της Τράπεζας Πειραιώς στο www.mytel.gr είτε απευθείας στο κατάστημα.
** Το κατάστημα ΔΕΝ δέχεται πιστωτικές/χρεωστικές κάρτες Diners και American Express (AMEX) **
  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό
    Μπορείτε να καταθέτετε τα χρήματα για την παραγγελία σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
             Eurobank:
             0026.0630.03.0200928275
             IBAN: GR1702606300000030200928275

             Τράπεζα Πειραιώς:
             5065084930779
             IBAN: GR1801720650005065084930779

             Εθνική Τράπεζα:
             098/001241-67
             IBAN: GR4101100980000009800124167

             ALPHA Bank:
             204002002001045
             IBAN: GR6101402040204002002001045

             Δικαιούχος: MyΤel Smart Electronics ΙΚΕ (Ιδιωτική Κεφαλαιουχική Εταιρία)
  • Σαν αιτιολογία κατάθεσης, συμπληρώστε το όνομα στο οποίο έχει γίνει η παραγγελία σας.
  • Σε περίπτωση που ο λογαριασμός σας ανήκει σε διαφορετική τράπεζα από αυτή του λογαριασμού κατάθεσης, τα έξοδα μεταφοράς χρημάτων επιβαρύνουν τον εντολέα.
  • Το κατάστημα θα προβεί σε αποστολή της παραγγελίας σας μόλις το αντίτιμό της είναι εμφανές στον λογαριασμό κατάθεσης.

Για να σου εξασφαλίσουμε μια κορυφαία εμπειρία, στο site μας χρησιμοποιούμε cookies.